NUEVO teléfono de contacto +34 697 45 73 36 info@tantrix.es

Jugar Daily Tantrix Match

Jugar joc d’estratègia on-line

Abans d’entrar a la sala de joc Tantrix, et recomanem que llegeixis les breus instruccions sobre com jugar a Tantrix on-line. Per a jugar has de tenir instal·lat JAVA al teu ordinador. Pots descarregar-lo a l’enllaç següent: www.java.com

Nous jugadors
Per jugar per primera vegada, segueix aquestes instruccions;

 • Entra a la pàgina www.tantrix.com
 • Un cop a dins, clica sobre el botó Login que veuràs a la part superior dreta.

Sin título-1

 • Al fer-ho, una aplicació es descarregarà al teu ordinador i apareixerà el quadre següent:Sin título-2
 • Selecciona la opció Obrir amb.
 • Clica sobre el botó Acceptar i apareixerà el següent quadre.Sin título-3
 • Arribats a aquest punt, disposes de tres opcions;
 • 1.- Entrar com JUGADOR CONVIDAT. Si disposes de poc temps i vols jugar una partida ràpida, o tant sols vols donar un cop d’ull, et recomanem entrar com a jugador convidat. Podràs jugar o ser espectador com qualsevol altre jugador, però els resultats de les partides no afectaran la teva posició al ranking de jugadors. En aquest cas no es necessari que et registris prèviament. Tant sols marca la casella Login as guest, selecciona l’idioma que prefereixis del desplegable i clica sobre el botó Login. L’aplicació s’iniciarà i entraràs a la sala de joc.
 • 2.- Registrar-te com a NOU USUARI. Aquesta opció et permet registrar-te amb el teu nom o el nickname que tu vulguis. Així entraràs a formar part de la comunitat de jugadors Tantrix i les puntuacions de les teves partides quedaran registrades en el ranking. Per registrar-te, clica sobre el botó Register a new user i apareixerà aquesta pantalla.Sin título-4Emplena tots els camps i clica sobre el botó Register. L’aplicació s’iniciarà i entraràs a la sala de joc.

  3.- Entrar com a JUGADOR REGISTRAT. Al descarregar-te l’aplicació Tantrix, s’haurà creat una icona a l’escriptori del teu ordinador.

  Sin título-5

  Clica sobre la icona perquè s’obri l’aplicació Tantrix. Desmarca la casilla Login as guest, introdueix el teu nickname i la teva contrasenya, escull l’idioma que prefereixis i clica sobre el botó Login. L’aplicació s’iniciarà i entraràs a la sala de joc.

  ¡¡ GAUDEIX DE TANTRIX !!