NUEVO teléfono de contacto +34 697 45 73 36 info@tantrix.es

Condicions generals de venda

PREUS

En els preus està inclòs l’IVA corresponent.
En alguns casos, als preus establerts es poden cobrar despeses d’enviament.

ENVIAMENT DE LES COMANDES

El termini de lliurament de les comandes es de entre 6 i 8 dies a partir del moment en que nosaltres rebem la comanda*. En el cas de que el producte estigui esgotat o no es pugui lliurar en el termini establert, t’enviarem un correu electrònic per informar-te de la data de disponibilitat del producte. En aquest cas, podràs esperar o cancel·lar la comanda.

*Comandes fora de la península, consultar.

Les despeses de ports i embalatges son de 6,00 € per a totes les comandes que no superin els 80,00€. Les comandes superiors a 80,00€ seran enviades a ports pagats.
Els enviaments es realitzen únicament a Espanya i Andorra. Excepte en alguns casos especials, el proveïdor del servei de transport es Correos de España.

ENVIAMENTS A L’ESTRANGER

Sols servim comandes internacionals a Andorra.
Per a enviaments a d’altres països, pots consultar aquí.

SISTEMES DE PAGAMENT

El sistema establert per el pagament de les comandes es mitjançant ingrés en compte o transferència bancaria. Quan rebem la teva comanda, et respondrem amb les instruccions perquè puguis efectuar l’ingrés o transferència.

A la transferència bancaria, has de fer constar el teu nom i el número de la comanda.
El termini màxim per efectuar la transferència es de 7 dies a partir de la data de la comanda. En el cas de que no rebem la transferència en aquest termini, la comanda quedarà anul·lada automàticament.

INCIDENCIES I DEVOLUCIONS

L’ Art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’Ordenació del Comerç Minorista, confereix al client el dret a la revocació de la comanda sol·licitada en un termini de 14 dies des de la recepció de la mateixa, prèvia comunicació a Tantrix Ibèrica (Markus Krykorka), mitjançant correu electrònic adreçat a: info@tantrix.es.

Un cop nosaltres rebem el teu correu electrònic informant-nos de la devolució, et respondrem amb les instruccions perquè ens ho facis arribar a les nostres instal·lacions. Hauràs enviar els productes en un termini màxim de 14 dies des de que ens comuniquis el teu desig d’exercir el dret.

Els productes retornats hauran d’estar en perfecte estat, amb tots els components i en els seus embalatges originals, en cas contrari Tantrix Ibèrica es reserva el dret a rebutjar la devolució. Un cop rebuts el articles i comprovat que estan en perfectes condicions, es tramitarà la devolució de l’import corresponent. Et retornarem l’import del pagament rebut, incloses les despeses de transport. Nosaltres realitzarem l’abonament en un termini màxim de 14 dies naturals des de que exerceixis el teu dret de desistiment. Ens reservem el dret de no efectuar la devolució de l’import fins que nosaltres no hàgim rebut els productes i comprovat que es troben en bon estat.

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS

La concessió d’una comanda, significa l’acceptació de les condicions d’ús mencionades anteriorment.